Welkom bij de Vitaminebar!

Vitaminebar is een organisatie die al 20 jaar gespecialiseerd is in het verzorgen van gezonde fruitsnacks, fruitsappen en smoothies op festivals, evenementen, congressen en bedrijfsfeesten, aangevuld met heerlijke verse Luikse wafels. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een gezond begrip in de evenementen en festival wereld. Onze fruit- en wafelwagens vindt u daarom door heel Nederland.

Nieuws

Uw eigen Kerst Winter Drive In

Het jaarlijkse kerstfeest staat voor de deur, hoe gaat u dit goed organiseren op 1,5 meter afstand? Hoe krijgt u een gezellige kerstsfeer bij het veilig uitdelen van de kerstpakketten? Wat dacht u van uw eigen Winter Drive In!!! 

• Onze Winter Drive In exclusief voor uw bedrijf te huren met een hapje en drankje. 
• De mogelijkheid om via ons kerstpakketten te bestellen.  
• Een sfeervol alternatief voor de jaarlijkse “kerstborrel”. 
• Geheel corona-proof, verrassend én speciaal.


Enthousiast geworden? Graag nemen wij, samen met u, de mogelijkheden door om uw “kerst alternatief” tot een succes te maken. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Producten

Brusselse wafels Brusselse wafels
Lees meer
Gechocolateerd fruit Een nieuwe hit! Fruit in een chocolade jasje! Wij werken met verschillende soorten vers fruit, die worden gedoopt in verse warme chocolade.
Lees meer
Luikse wafels Onze Luikse wafels zijn heerlijk met poedersuiker, verse slagroom, verse aardbeien, maar niet te vergeten warme chocolade.
Lees meer
Smoothies Onze smoothies maken wij op basis van vers fruit en sappen die worden gepureerd in onze professionele blenders. Smoothies met magere yoghurt zijn mogelijk.
Lees meer
Verse fruitsappen Wij streven naar 100% puur sap voor onze gasten. Onze appelsap is speciaal voor ons gebotteld.
Lees meer
Verse fruitsnacks Onze fruitsnacks worden gemaakt in grote bekers enkel bereid met vers fruit. De kracht van de Vitaminebar is dat al onze bekers ter plekke vers worden bereid.
Lees meer

Tweets

Vitaminebar Koningsdag👑🍊 betekent bij Vitaminebar op verschillende plaatsen in het land! Kingdance Zwolle XXlerator Arnhem… https://t.co/QtNCwW9ugJ
Vitaminebar Vandaag de sportende kinderen bij het Afrikaanderplein weer verblijden met onze lekkere smoothies!🍓🍌🍊 Rotterdamspor… https://t.co/IWAmC58eGJ
Vitaminebar Het eerste festival weer een feit!🍓🎪🐣 Vandaag opbouwen voor aankomend weekend, zien we je in de Restolounge? https://t.co/8izuL7Ja7A
Vitaminebar LET OP;!! Belangrijk nieuws🎼🎤🎪 https://t.co/4OIOvaOlq3

Concepten

Event Catering Vers fruit, fruitsap en smoothies zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden op evenementen en festivals. Iedereen is bezig met een gezonde levensstijl.
Lees meer
Totaal Catering Vitaminebar is meer dan alleen een fruit- en wafelwagen. Wij verzorgen met regelmaat de totaalcatering op verschillende evenementen.
Lees meer
Winter Drive In Winter Drive In Hazerswoude
Lees meer
Catering op locatie Wilt u uw gasten een gezonde fruitsnack of smoothie aanbieden? Congres, meeting, bedrijfsfeest of iets anders te vieren?
Lees meer

Referenties

"Ik ben trots op onze nieuwe website. Zo krijgen onze bezoekers van de website een beeld wat wij zoal voor hen kunnen betekenen." Arnold Westmaas, eigenaar Vitaminebar
"Vitaminebar is een gezonde, lekkere aanvulling op ieder evenement! Via deze website krijgt u een indruk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen." Inge Vreuls, planner Vitaminebar