Event catering

Vers fruit, fruitsap en smoothies zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden op evenementen en festivals. Iedereen is bezig met een gezonde levensstijl, hierdoor zijn wij de juiste partij om op uw evenement of festival onze producten aan te bieden. Door de jarenlange ervaring met vers fruit, kunnen wij uw gasten/ bezoekers in zeer hoge snelheid voorzien van een beker vers fruit, sapje of smoothie. 

Wachttijd
Ergernis nummer 1 tijdens een festival of evenement is een lange wachttijd. Hoe voorkomen we dit? Wij zorgen voor voldoende voorraad, dat er voldoende enthousiaste medewerkers in een fruit- wafelwagen of op locatie staan, zodat de wachttijd tot het minimum beperkt is. Tevens zijn onze medewerkers net zo enthousiast als wij en willen steeds het beste laten zien.
Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. De producten waar wij mee werken moeten aan onze kwaliteitseisen voldoen.
Klantvriendelijkheid
Gastvrijheid/ klantvriendelijkheid is een van de eisen die wij stellen aan onze medewerkers. Doordat wij onze medewerkers een introductie aanbieden weten ze hoe Vitaminebar zich presenteert op een evenement, festival, congres of bedrijfsfeest.
Assortiment
Vitaminebar is meer dan alleen een sapje, hapje, smoothie. Wij kunnen uw evenement, festival, congres en bedrijfsfeest voorzien van verse fruitbekers, sappen, smoothies, verse Luikse wafels. Maar ook gechocolateerd fruit, koffie, broodjes is geen uitzondering. Meer informatie vindt u bij Catering op locatie. Mocht u andere of specifieke wensen hebben, vraag ons naar de mogelijkheden.
Soorten en maten
Evenementen, festivals en congressen zijn er in verschillende soorten en maten. Van een congres, bedrijfsfeest van 75 personen tot een meerdaags festival van 100.000 bezoekers, wij kunnen het voor u regelen. Dit soort evenementen vraagt veel flexibiliteit, welke wij u kunnen bieden, wij zijn 24/7 inzetbaar. Mocht u naast fruit en wafels andere producten op uw evenement willen aanbieden, wij werken samen met diverse cateraars. Meer informatie vindt u bij Totaalconcept.
Sfeer en beleving
Vitaminebar vindt het erg belangrijk de juiste sfeer en beleving te bieden. Elk evenement is uniek, dit vertaalt zich in presentatie, uitstraling fruit- en wafelwagens, tentpresentatie en medewerkers.
Gratis promotie
Gratis promotie voor uw evenement? Vanzelfsprekend! Dit doen wij door middel van promotie via de website, social media, hekbanners en duidelijke signing boven de fruit- wafelwagens en tenten.

Referenties

"Ik ben trots op onze nieuwe website. Zo krijgen onze bezoekers van de website een beeld wat wij zoal voor hen kunnen betekenen." Arnold Westmaas, eigenaar Vitaminebar
"Vitaminebar is een gezonde, lekkere aanvulling op ieder evenement! Via deze website krijgt u een indruk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen." Inge Vreuls, planner Vitaminebar