Totaal catering

Wilt u uw bezoekers een uitgebreid assortiment aanbieden? Vitaminebar is meer dan alleen een fruit- en wafelwagen. Wij verzorgen met regelmaat de totaalcatering op verschillende evenementen. Dit doen wij niet alleen, wij bieden u een uitgebreid assortiment van verschillende producten aan met onze collega cateraars. Vitaminebar werkt met collega cateraars samen, die kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij. Het grootste voordeel voor u, als organisator, is dat u contact heeft met een persoon, zodat de lijnen kort zijn en de communicatie duidelijk is. Hieronder een overzicht van collega cateraars waar wij veel mee samenwerken.


De Timp
De Timp is een organisatie welke gespecialiseerd is in fast-food catering tijdens evenementen. Zij hebben op dit gebied meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd en zijn een ervaren partner op diverse evenementen.
Dutch Grill Store
Dutch Grill Store staat voor u klaar voor al uw wensen op culinair gebied. Hoe klein of groot. De Dutch Grill Store verzorgt naast de publiekscatering ook VIP en crewcatering op elk gewenst nivea.

Referenties

"Ik ben trots op onze nieuwe website. Zo krijgen onze bezoekers van de website een beeld wat wij zoal voor hen kunnen betekenen." Arnold Westmaas, eigenaar Vitaminebar
"Vitaminebar is een gezonde, lekkere aanvulling op ieder evenement! Via deze website krijgt u een indruk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen." Inge Vreuls, planner Vitaminebar