Nieuws

Even geduld a.u.b.!

Wij willen iedereen bedanken voor de fantastische wintereditie! Wij komen terug met onze voorjaarseditie, nieuwe kaart, nieuwe uitstraling... Tot snel, het Paasweekend 02 april zijn wij weer geopend vanaf 10:00u, WELKOM!!

Aardbeien Drive In Hazerswoude geopend vanaf 02 april 10:00u!

Winter Drive In langer open!

Onze Winter Drive In Hazerswoude blijft de hele maand januari geopend,Zaterdag & Zondag 10u-17u! WELKOM!

Het bezoekadres is: DENEMARKENLAAN 9, Hazerswoude-Dorp, ITC-terrein.

Uw eigen Kerst Winter Drive In

Het jaarlijkse kerstfeest staat voor de deur, hoe gaat u dit goed organiseren op 1,5 meter afstand? Hoe krijgt u een gezellige kerstsfeer bij het veilig uitdelen van de kerstpakketten? Wat dacht u van uw eigen Winter Drive In!!! 
• Onze Winter Drive In exclusief voor uw bedrijf te huren met een hapje en drankje. 
• De mogelijkheid om via ons kerstpakketten te bestellen.  
• Een sfeervol alternatief voor de jaarlijkse “kerstborrel”. 
• Geheel corona-proof, verrassend én speciaal.


Enthousiast geworden? Graag nemen wij, samen met u, de mogelijkheden door om uw “kerst alternatief” tot een succes te maken. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Winter Drive In geopend!

Wij zijn terug van weg geweest met een geheel nieuw assortiment! Baan je in Winter Wonderland!

Elke zaterdag & zondag geopend van 11:00u tot 17:00u, welkom!
@winterdriveinhazerswoude

Aardbeien Drive In Hazerswoude gesloten

Afgelopen zondag 27 september was onze laatste dag van de Aardbeien Drive In Hazerswoude. Wij willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor het support, de lieve berichtjes en jullie komst!

Houdt onze social media in de gaten wanneer wij weer open gaan. Tot snel!

Walk Through GESLOTEN!!

Onze Food & Fruit Walk Through in de Dorpsstraat in Hazerswoude is GESLOTEN! Wij zijn nu geopend op het ITC terrein van donderdag t/m zondag van 10u-18u met onze Aardbeien Drive In Hazerswoude!

Wij hopen u op de nieuwe locatie te mogen begroeten voor de lekkerste aardbeien producten.

Drive In geopend tijdens Pinksteren!

Onze Aardbeien drive in is geopend op 1ste & 2de pinksterdag.

Geopend van 10:00u tot 18:00u, van harte welkom!

Aardbeien Drive In Hazerswoude

Onze Aardbeien Drive In Hazerswoude is geopend tot 01 september 2020! Iedere week geopend van donderdag t/m zondag van 10:00u-18:00u. Ons adres is: Denemarkenlaan 9, Hazerswoude op het ITC terrein.

Wij hopen u te mogen begroeten!

Moederdag tip!

Op zoek naar een origineel Moederdag cadeau? Luxe gechocolateerde aardbeien! Echte Hollandse aardbeien gedompeld in de lekkerste chocolade...

Bestellen kan via info@vitaminebar.nl of 06-53357611

Festivalseizoen 2020 eindigt door Corona

Op dinsdag 21 april 2020 heeft minister president Mark Rutte de maatregelen verlengd tot 1 september 2020. Dit betekent dat het festivalseizoen geëindigd is voordat het goed en wel gestart was.  

Bent u een bedrijf en wilt u uw medewerkers verrassen met iets gezonds, wij staan klaar voor u. Mail ons en vraag naar de mogelijkheden. 

 BLIJF GEZOND... eet veel aardbeien!

Food & Fruit walk through

Helaas door Corona voorlopig geen festivals, dus hebben we een Food & Fruit afhaalpunt gemaakt.

Wij zijn geopend vrijdag, zaterdag, zondag van 16:00u - 20:00u. Geheel volgens de RIVM richtlijnen. Wij hopen u in goede gezondheid te mogen begroeten!

Gezocht! Nieuwe collega's!

Ben jij enthousiast, hardwerkend en gezellig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je minimaal 15 jaar en wil je komen werken bij het gezondste bedrijf van Nederland? Solliciteer dan via onze website!

Met trots presenteren wij onze bus!

Afgelopen week mochten wij onze bestickerde bus ophalen. Na heel wat ontwerpen, zijn wij uiteindelijk tot dit gekomen. Wij hopen heel wat veilige kilometers naar verschillende opdrachten te mogen maken.

Wat zijn wij blij met het eindresultaat!

2018 een nieuw jaar met een nieuwe verkoopunit!

Eind 2017 zijn wij begonnen met zagen, passen en meten, met als eindresultaat een prachtig nieuw verkoophuis. Dit verkoophuis is in 2 delen te splitsen, zodat je er ook 2 huisjes van kunt maken!

Wij zijn blij met onze nieuwe verkoopunit!

Mooie productfoto's!

Nieuwe productfoto's gemaakt van onze heerlijke verse smoothies, fruitbekers & Luikse wafels. Vanaf heden te zien in al onze stands op verschillende evenementen, festivals & bedrijfsfeesten in het land.

Vitaminebar is benieuwd wat ú ervan vindt!

Verbouwing kantoor Vitaminebar

Ook tijdens de winterstop zijn we bezig met vernieuwing. We hebben ons kantoor een opfrisbeurt gegeven.

Wat vinden jullie van onze nieuwe wand?

Vitaminebar creatief voor Kerst

We zitten niet stil in deze tijd van het jaar! De blaadjes vallen van de bomen, maar wij zijn druk aan het brainstormen voor de komende kerstperiode. Leuke ideeën aan het bedenken en uitwerken, we houden u op de hoogte!!

Vitaminebar loves Kerst..

Vitaminebar druk voorbereiding Walibi

Ook dit jaar zijn wij tijdens Halloween Walibi Fright Nights weer in actie met onze heerlijke chocolade fruitspiesen. Op het foodcourt staan we met verschillende verse panini's en tosti's. De opbouw is in volle gang..

Vanaf zaterdag 08 oktober t/m 30 oktober 2016 zijn wij ieder weekend geopend van 10.00u tot 23.00u.

Seizoen 2016 is weer begonnen!!

Het weer wordt beter en de wagens staan weer gereed om te knallen aankomend seizoen. Onze agenda staat weer vol met mooie bestaande en nieuwe evenementen, festivals en uitkopen.


Nieuwe verkoopwagen!

Met trots presenteren wij onze nieuw bestickerde fruitwagen.

Allergenenwet Vitaminebar

Per december 2014 zijn wij wettelijk verplicht allergeneninformatie te verstrekken over onze producten. 

Via deze link kunt u alles terugvinden. https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/Vitaminebar

Smoothies, gezonde invulling op congres!

Tijdens een congres een gezonde smoothie, fruitsnack voor uw gasten? Wij mochten een smoothiestand invullen tijdens een medisch congres.

Enthousiaste gasten voorzien van gezonde, fruitige smoothies, wat een feest om te doen en wat een feest voor de bezoekers.

9 verkooppunten op Zwarte Cross

Tijdens Zwarte Cross 2014 hebben de festivalgangers op negen verkooppunten kunnen genieten van onze verse fruitsnacks, verse fruitsappen, warme Luikse wafels en slush ijs.

Er is zelfs een speciale wafel & chocobar, waar we alleen verse warme Luikse wafels met verschillende toppings en chcolade fruitspiesen verkopen.

Tosti Panini @ Summernights Walibi

Vier woensdagen kunt u ons vinden in Walibi Holland tijdens de Summernights. Vitaminebar vult daar een tosti/ panini stand in, waar de bezoekers kunnen genieten van een overheerlijke vers belegde panini of tosti.

Het park is deze dagen geopend tot 23.00u.

Pinkpop wederom succesvol!

De schappen gevuld, het personeel klaar om de gasten van camping B klantvriendelijk en vlot te voorzien van alle denkbare spullen die ze nodig hebben. Van zowel de primaire als secundaire ‘levensbehoeften’.

Van een rol toiletpapier, aansteker, tandenborstel tot een vers belegd broodje, fruitsap, croissant of gewoon een kop soep. Dit jaar was het de 13e keer dat de Vitaminebar te vinden was op Pinkpop. Op camping B vullen wij een complete supermarkt in en een ontbijtlocatie op camping C.

Nieuwe website online!

Om met de tijd mee te gaan werd het voor ons hoog tijd om onze website aan te passen. Een website die overzichtelijk en makkelijk hanteerbaar is. Om het u makkelijker te maken hebben wij een responsive website laten maken zodat u ook op uw tablet of smartphone onze site goed kunt bekijken.

Maandag 11 augustus 2014 was het zover, onze nieuwe site is officieel in de lucht! Wij hopen dat u op deze manier een nog beter beeld krijgt wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een festival, evenement, beurs, congres of bedrijfsfeest.

Tweets

Vitaminebar Koningsdag👑🍊 \n\nbetekent bij Vitaminebar op verschillende plaatsen in het land!\n\nKingdance Zwolle\nXXlerator Arnhem… https://t.co/QtNCwW9ugJ
Vitaminebar Vandaag de sportende kinderen bij het Afrikaanderplein weer verblijden met onze lekkere smoothies!🍓🍌🍊\nRotterdamspor… https://t.co/IWAmC58eGJ
Vitaminebar Het eerste festival weer een feit!🍓🎪🐣\nVandaag opbouwen voor aankomend weekend, zien we je in de Restolounge? https://t.co/8izuL7Ja7A
Vitaminebar LET OP;!! Belangrijk nieuws🎼🎤🎪 https://t.co/4OIOvaOlq3